Formatie Nunta Targoviste - Formatie Botez Targoviste - Trupa Soul

Membrii formației

Noi suntem Trupa SOUL și ne-am bucura să fim parte din povestea voastră,abordăm muzică de petrecere, folclor, cover-uri,muzica ușoară..

Componența este următoarea: 

Luiza Tăbârcā

solistă cover-uri și folclor

Luiza Tăbârcā, solista trupei, absolventă a liceului de artă, secția canto, a facultății de muzică, secția pedagogie muzicală, a unui master în educație muzicală, câștigătoare a numeroase concursuri naționale și internaționale, profesor de canto și pian, abordează cu succes melodii din folclorul românesc dar și melodii de muzică ușoară autohtone și internaționale. Un om, dinamic, plin de energie pozitivă, vesel, ambițios, care trăiește fiecare melodie cântată și care abia așteaptă să petreceți împreună la cel mai important moment din viață voastră.

Remus Lupoiu

orgă și solist folclor

Remus Lupoiu, clăparul și solistul trupei a absolvit Facultatea de Științe Administrative iar în prezent lucrează la Direcția de Asistență Socială. Din pasiune pentru muzică și cânt studiază orga la Școala Populară de Arte “Octav Enigărescu”. Foarte pasionat de tot ce ține de muzică, Remus este pregătit oricând să vă cânte și să va încânte cu piese din folclorul românesc interpretate într-o manieră personală.

David Lupu

acordeon

David Lupu, acordionistul trupei, absolvent al Facultății de Inginerie Electrotehnică și Tehnologii de Telecomunicații, cânta de când se știe. Înainte de a descoperii tainele inginerie, a descoperit cu ajutorul familiei, tainele muzicii. Talentul l-a moștenit din familie dar măestria a venit o dată cu studiul. Abordează cu succes toate genurile muzicale.

Tudor Joițoiu

saxofon și clarinet

Tudor Joitoiu, mezinul trupei, este elev al liceului de arte BĂLAȘA DOAMNA. Tânăr entuziast, talentat și muncitor, nerăbdător să vă încânte atât cu sunetul unic și de neînlocuit al saxofonului dar și cu sunetul fin al clarientului.

DJ & MC Geo

fondatorul și managerul trupei

Dj/ Mc Geo, fondatorul și managerul trupei cochetează cu muzica de la vârsta de 16 ani, mixând în numeroase cluburi, printre care:CLUB COCKTAIL GĂEȘTI,DISCO 2000 TÂRGOVIȘTE,CLUB ROSA TÂRGOVIȘTE,DISCO RING COSTINEȘTI etc. Urmează cursurile Colegiului Tehnic Grivița , după care Management la Faculatea Valahia din Târgoviște. Datorită spontaneității și dezinvolturii caracteristice se face remarcat și colaborează cu numeroși artiști din domeniul muzical, mixând în toate colțurile României dar și în Europa. După 7 ani de cutreierat țară și Europa se decidă să pună bazele proiectului, Trupa SOUL din dorința de a-și petrece cât mai mult timp alături de familie și cei doi copii.